OUTPUT
vizualne komunikacije
Dejan Šmid s.p

EVROPSKO PRVENSTVO INVALIDOV V NAMIZNEM TENISU EPINT 2017

The 2017 European Para Table Tennis Champioships

Samo mrežica je ovira za športnike invalide iz cele Evrope, ki so se med 25. septembrom in 5. oktobrom 2017 zbrali v Laškem na Evropskem prvenstvu v namiznem tenisu za invalide.

Za namene Evropskega prvenstva v namiznem tenisu v Laškem smo pripravili celostno podobo, ki smo jo aplicirali tako na tiskane oglase in brošure, kot na digitalne aplikacije. Za namene prvenstva smo grafično opremili spletno stran in mobilno aplikacijo. Zasnovali in oblikovali smo bilten z vsemi potrebnimi informacijami. Poskrbeli smo tudi za komunikacijo s podizvajalci za opremo dvorane ter zasnovali vse potrebne označbe za nemoten pretok udeležencev in obiskovalcev po dvorani, vključno z akreditacijami.

Net is the only barrier for disabled sportsman from all around Europe, that gathered between 26th September and 5th October 2017 at The 2017 Para Table Tennis Championship in Laško.

We have designed visual identity for the Championship that has been carried through print ads and brochures ass well as digital media. I have prepared graphic materials for official website and mobile app. With the client we prepared Official Bulletin with all the basic info. I have also managed print shops that made all the signs for the hall and  designed its wayfinding system. We have also designed and executed accreditation system.